Rita Ora anjëherë nuk e ka fshehur prejardhjen e saj dhe dashurinë që ka ndaj Kosovës. Së fundmi ajo ka postuar disa fotografi në vitin kur u emërua nga ish-presidentja e vendit Atifete Jahjaga si “Ambasadore Nderi e Kosovës”, ndërsa ka shkruar edhe një status ku tregon krenarinë e saj që ndjehet si këngëtarja e parë ndërkombëtare nga Kosova.

Statusi i saj i plotë në Instagram:

“Ndërsa jam e ulur në makinë kam kapur veten duke menduar se sa momente të pabesueshme kam pasur deri tani në jetën time. Ky moment ishte kaq i veçantë për mua. Unë përgjithmonë do të ndihem e përulur dhe e privilegjuar të jem në gjendje të mbaj titullin e të qenit këngëtarja e parë e dalë nga Kosova dhe me të vërtetë ta vendos vendin tonë të bukur plot dashuri, harmoni dhe talent në hartë. Më kujtohet çdo njëri prej jush që erdhi në ambasadë atë ditë, Presidentja Atifete Jahjaga, Kryeministri Tony Blair dhe Cherie Blair, Ambasadori i Kosovës Lirim Greicevci, Ambasadori Mal Berisha, Zoti Xhorxh Robertson dhe të gjithë muzikantët e tjerë nga Kosova, moment në histori. Që atëherë ne kemi plane kaq shumë dhe nuk mund të besoj që kemi arritur tashmë dhe kemi ardhur me bamirësitë më të mëdha me ndikim në botë. Do ta zhvillojmë Kosovën aty ku është gjithmonë e ka merituar të jemi gjithkund!! “

Burimi:telegram.ks