Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Angli me seli në Londër të shtunën mbajti një takim B2B dhe koktel me rastin e ndeshjes së futbollit ndërmjet ekipeve të futbollistike Kosovë dhe Angli.
Të pranishëm ishin shumë afaristë nga Kosova, Shqipëria, viset shqiptare, afaristë nga Evropa, Amerika, Kanadaja si dhe afaristë nga anglez nga Anglia. 
Në këtë takim të cilin e hapi z. Artan Llabjani, kryetar i rrjetit për Anglinë dhe kryetar për Europë, z. Nazar Mehmeti Kryetar i Rrjetit Global të Bizneseve të Diasporës Shqiptare, z. Naser Berisha, Kryetar i RRBDSH për Kanada.
Prezent ishin Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë dhe Ambasada e Kosovës në Britani të madhe.
Deputet të parlamentit të sapozgjedhur të Republikës së Kosovës, media nga Kosova dhe Britania e madhe.

Burimi:Naim Dedushaj