Cili është misioni yt? Ti dëshiron të ndryshosh botën?
VIZIONI YNË është të fuqizojmë të gjithë të jenë Udhëheqësit Autentik, ata që janë thirrur të jenë të tillë.

 Ju mirëpresim të bashkoheni me ne në Shqipëri  më 8 SHTATOR, së bashku ne mund të ndryshojmë BOTËN!
Bashkohuni me Dr. Ervin Laszlo, të nominuar për Çmimin Nobel, themeluesen e “Global Women Magazine” Mirela Sula, të ftuarat dhe të ftuarit e saj të mrekullueshëm Giovana Vega, Shuntella Richardson, Ellen Bjerkehag për të zbuluar se si mund të frymëzoni botën!

Rezervoni biletën në:
https://www.eventbrite.com/e/global-woman-presents-you-can-


—————————————————————————-
What is your mission? Do you want to change the world? 🌏
My vision is to empower everyone to be the Authentic Leader they have been called to be 💫

Join Dr Ervin Laszlo, nominated for Nobel Prize, my Global Woman Club Pioneer soul sisters Giovana Vega, Shuntella Richardson, Ellen Bjerkehag and our Global Woman Magazine founder Mirela Sula to uncover how YOU CAN inspire the world!

Join us in Albania 🇦🇱 on the 8th & 9th September and together we CAN change the WORLD!

Save the date and book your ticket here:
https://www.eventbrite.com/e/global-woman-presents-you-can-