Tashmë viti kaloi në emër të organizatës  ALVA – Albanian Values – Vlerat Shqiptare do donim të falenderonim mikeshat dhe miqtë e shumtë, anembanë botës, mbështetësit ndër vite, aktivistët dhe vullnetarët, dashamirësit si dhe skeptikët pa të cilët edhe zhvillimi i plan projekteve tona s’do kishte kuptimin që ka sot. Personalitetet e fushave të ndryshme pjesëmarrësit në aktivitetet tona, bashkëpunëtorët dhe partnerët e shumtë shqiptarë dhe të huaj të cilët besojnë dhe na mbështesin ndër vite. Ju jemi mirënjohes dhe ju urojmë të gjithëve gjithashtu:

Gëzuar për ëndërrat e reja
për ditët e reja
për mundësitë e reja
Gëzuar Vitin e Ri 2020!
Foto e aktivitetit WVDA 2018 e zhvilluar nga ALVA
më 18 tetor me temë “Mirënjohja” nisma “Unë e vlerësoj Atdheun tim”.
Foto e aktivitetit WVDA 2019 e zhvilluar nga ALVA më 17 tetor me temë “Vlerat & Mirëqenia” nisma “Unë e vlerësoj Gruan”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu