Takimi i Rrjeteve të bizneseve të Evropës dhe Amerikës në Paris

0
134

Në takimin e Rrjeteve të bizneseve të Evropës dhe Amerikës në Paris nën mikëpritjen e Rrjetit të Bizneseve shqiptare të Francës me Kryetar Hazis Vardar.

Shkëmbim për konkretizimin e zgjerimit të bizneseve të Rrjeteve dhe organizime të nivelit të lart për të shtyrë përpara investimet në vendet tona: Shqipëri, Kosovë, Iliridë, Malësi të madhe, Luginë të Preshevës.

Burimi:Amet Gjanaj

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu