Piktura nga Edward Lear.
Tirana, Shqipëri, me një pamje të lumit Lana dhe Ura e Tabakëve, 28 shtator 1848

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu