Xhevat Limani: “Unë e dua popullin tim. Ne jemi popull i zgjedhur me shije dhe dhunti perëndije.”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu