PSIKOLOGJIA

Vasil Naçi Ceo & President i Agna Group është diplomuar për Financë në Universitetin Bujqësor të Tiranës në vitin 1991. Në të njëjtin vit filloi biznesin e tij duke krijuar Anonime Kakavi S.a, kompania e parë e Agna Group....
Lumturia është diçka që ne të gjithë e kerkojmë. Palumturia nuk ka të bëjë me situatat apo me gjërat që na rrethojnë, por ka të bëjë me ne. Jemi ne ata që e lejojmë ose nuk e lejojmë vetën...
Mimoza (Halili) Thaqi e lindur më datë 2 Tetor 1972 në fshatin Poroj të Tetovës, Republika e Maqedonisë. Që nga fëmijëria e saj Mimoza ishte një person pozitiv që refuzonte të njihte vetveten si viktimë e rrethanave shoqërore të...
Frika.. pikërisht është kjo, të cilën TI këto ditë e takon, më së shpeshti. Kjo është frika…ajo që don të shërohet! Ndalu dhe shiqo mirë. Cilën frikë e takon përsëri, dhe përsëri? Mbylli sytë dhe ndjeje në vete. A është kjo frika nga ajo se nuk...