HISTORIKE – Atletja Luiza Gega renditet e 13-ta në garën finale të 3000 m...

Atletja shqiptare Luiza Gega përfundoi garën në finalen e 3000m me pengesa në Lojërat Olimpike Tokio 2020 me rezultatin 9:34:10. Ky rezultat e rendit...

Ekipi Olimpik Shqiptar TOKYO 2020 – Fotografi

Foto EKIPI OLIMPIK SHQIPTAR para Ceremonisë së Hapjes së Lojërave Olimpike "Tokyo 2020". Burimi:Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH)

Festivali Ndërkombëtar i Operas Rame Lahaj – RLIHOF

‘Ramë Lahaj International Opera Festival-RLIOF’  titullohet festivali i muzikës operistike i cili këtë vit shënon edicionin e tij të parë në Kosovë-Dardani. Ky festivali...

“Flutura Kuqezi” Luiza Gega, kualifikohet në finalen e madhe të lojrave olimpike “Tokyo 2020”

Lajm fantastik! Luiza Gega, atletja kampione dhe rekordmene e njohur si flutura kuqezi, kualifikohet në finalen e madhe të lojrave olimpike "Tokyo 2020". Në garën...

“Artist i Merituar” Ilir Shaqiri uron: “Gëzuar 1 Qershori, dita e engjëjve të planetit!”

Gëzuar 1 Qershori, dita e engjëjve të planetit! Gëzuar 1 Qershori, dita e engjëjve të planetit! ..., jetëbardhë të më rriteni në këtë truall të vjetër me...