Festivali Ndërkombëtar i Operas Rame Lahaj – RLIHOF

‘Ramë Lahaj International Opera Festival-RLIOF’  titullohet festivali i muzikës operistike i cili këtë vit shënon edicionin e tij të parë në Kosovë-Dardani. Ky festivali...

“Flutura Kuqezi” Luiza Gega, kualifikohet në finalen e madhe të lojrave olimpike “Tokyo 2020”

Lajm fantastik! Luiza Gega, atletja kampione dhe rekordmene e njohur si flutura kuqezi, kualifikohet në finalen e madhe të lojrave olimpike "Tokyo 2020". Në garën...

“Artist i Merituar” Ilir Shaqiri uron: “Gëzuar 1 Qershori, dita e engjëjve të planetit!”

Gëzuar 1 Qershori, dita e engjëjve të planetit! Gëzuar 1 Qershori, dita e engjëjve të planetit! ..., jetëbardhë të më rriteni në këtë truall të vjetër me...

Themeluesja e organizatës “ALVA” vlerësohet me medalje & titullin “Për merita të veçanta civile”...

"Ku kemi vlera ne shqiptarët? Vlera s'ka më." - janë një pjesë e diskutimeve të shumta që vazhdojnë ende të më adresohen, sa herë...

Broshura e Konferencës Ndërkombëtare me rastin e Ditës Botërore të Vlerave Shqipëri 2020

Broshura e Konferencës Ndërkombëtare me rastin e Ditës Botërore të Vlerave Shqipëri 2020, tashmë është botuar. Të interesuarit mund të na shkruajnë në rrjetet...