Valltarët, kolosët Rexhep Çeliku dhe Liljana Cingu “Ambasadorët e Kulturës Shqiptare”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu