Botime & Autorë

 (2002) Skënderbeu - jeta dhe vepra (2004) Historia e Tiranës  (2005) Himara dhe përkatësia etnike e himarjotëve  (2006) Historia e lëvizjes së majtë në Shqipëri dhe e themelimit të PKSH-së (1878 - 1941)  (2008) Shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë...
Frika.. pikërisht është kjo, të cilën TI këto ditë e takon, më së shpeshti. Kjo është frika…ajo që don të shërohet! Ndalu dhe shiqo mirë. Cilën frikë e takon përsëri, dhe përsëri? Mbylli sytë dhe ndjeje në vete. A është kjo frika nga ajo se nuk...