Ballina Media Faqe 19

Media

Në fillim kisha aktorë të preferuar, por me kalimin e kohës doja vetëm të bëhesha vetvetja, Po të mundohesh të kopjosh nuk bën përpara. Duhet të gjesh veten tënde në art." Robert Ndrenika "Nderi i Kombit" Përshtati për ALVA -...
Vlerat janë gurët e themelit, për gjithçka që ne dëshirojmë, bëjmë, mendojmë, besojmë dhe arrijmë.  Ato përcaktojnë atë që ne jemi dhe atë që ka rëndësi për ne. Ato shprehin dhe formojnë karakterin tonë, të familjes dhe organizatës ku...
Aktori shqiptar "kolosi i skenës shqiptare" Kadri Roshi lindi më 4 janar 1924, Mallakastër, Shqipëri; u largua nga jeta më 6 shkurt 2007 në Tiranë. Përfundoi studimet e larta në Pragë në vitin 1951. Ai, e filloi karrierën e...
Jetëshkrimi Timoleo Flloko ose Timo siç njihet nga publiku ka lindur në Pejë më 26 prill 1948, është një aktor shqiptar. Rjedh nga nje familje Gjirokastrite. Shkollën e mesme e mbaroi në Vlorë dhe Institutin e Lartë të Arteve në...