Ballina Media Faqe 18

Media

Veshje tradicionale kombëtare nga Medvegja, Kosova.  Model: Elhame Salihu. Fotograf: Albert Salihu Burimi:http://www.preshevajone.com/ Përshtati për ALVA - M. P. 
“Është e rëndësishme reklamën ta ndjesh si pasion. Përveç dëshirës që mund të kesh të duhet një eksperiencë e prekshme.” Gerti Boshnjaku CEO - Startup Grind Tirana & New Media Communications
“Duhet të ndezim një dritë në shkolla, ose duhet të ndezim një zjarr. Sepse është e rëndësishme të kuptohet se nuk edukohet vetëm mendja, por edhe zemra dhe kjo është më kryesorja. Ju edukoni 20 përqind të popullsisë, që...
Sfidoni zonën tuaj të komfortit! Provoni gjëra të reja, pasurojeni veten me zakone e mendësi të reja, nëse e bëni këtë keni për të dalë në krye ndërkohë që do të ndjeheni të përmbushur personalisht dhe profesionalisht! Elton Saliaj CEO...
Në fillim kisha aktorë të preferuar, por me kalimin e kohës doja vetëm të bëhesha vetvetja, Po të mundohesh të kopjosh nuk bën përpara. Duhet të gjesh veten tënde në art." Robert Ndrenika "Nderi i Kombit" Përshtati për ALVA -...
Vlerat janë gurët e themelit, për gjithçka që ne dëshirojmë, bëjmë, mendojmë, besojmë dhe arrijmë.  Ato përcaktojnë atë që ne jemi dhe atë që ka rëndësi për ne. Ato shprehin dhe formojnë karakterin tonë, të familjes dhe organizatës ku...