“World Values Day” is held every October on the third Thursday of the month. The objective is to raise awareness of values around the world, and to highlight the crucial role of values in the well-being of individuals, families, schools, organisations and communities.

Since the first World Values Day in October 2016 the increase in interest and participation has been phenomenal. In 2017 potential reach across social media rose to more than 60 million people across over 100 countries around the world.

While the UK Values Alliance remains the driving force and main organiser behind the project, around 80 other organisations have joined us to support the Day. These include the RSA (the Royal Society for the encouragement of Arts, Manufactures and Commerce), the international banking network Global Alliance for Banking on Values, the Swedish World Values Initiative and Values AcademyAction for HappinessCIPDCo-operatives UK, PriceWaterhouseCoopers (PwC), and a range of organisations and community-based groups in the UK and other countries. 

On the Day itself, these groups and organisations are joined by many hundreds of thousands of engaged individuals across the UK and around the world.

Alva.Foto /World Values Day Logo
Kjo foto ështe e drejtë eksluzive për ALVA.AL

“Dita Botërore e Vlerave” mbahet  të enjten e tretë të çdo muaji tetor. Qëllimi është të rrisë ndërgjegjësimin për vlerat në mbarë botën dhe të theksojë rolin vendimtar të vlerave në mirëqenien e individëve, familjeve, shkollave, organizatave dhe komuniteteve. 

Që nga dita e parë e “Ditës Botërore të Vlerave” më tetor 2016, rritja e interesit dhe pjesëmarrjes ka qenë e jashtëzakonshme. Në vitin 2017, shtrirja në të gjitha mediat sociale u rrit fuqishëm në më shumë se 60 milionë njerëz në mbi 100 vende të botës.

Aleanca e Vlerave të Mbretërisë së Bashkuar mbetet forca lëvizëse dhe organizatori kryesor i ketij projekti, gjithashtu rreth 80 organizata të tjera janë bashkuar për të mbështetur “Ditën Botërore të Vlerave”. Këtu përfshihen RSA the Royal Society for the encouragement of Arts, Manufactures and Commerce, (Shoqëria Mbretërore për inkurajimin e Arteve, Prodhimeve dhe Tregtisë), rrjeti ndërkombëtar bankar Global Alliance for Banking on Values Swedish World Values Initiative and Values Academy, Action for Happiness, CIPD, Co-operatives UK, PriceWaterhouseCoopers (PwC), dhe një sërë organizatash dhe grupesh të bazuara në komunitetin e Mbretërisë së Bashkuar dhe vendeve të tjera.

Në këtë e ditë, bashkohen nga qindra mijëra individë, grupe dhe organizata të angazhuar në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe mbarë botën.

 

 

Website: http://www.worldvaluesday.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ValuesDay/
Twitter: https://twitter.com/ValuesDay

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu