PSIKOLOGJIA

Vështrim me veten Të desha, o jetë Për ty lexova libra e pyeta njerëz Për ty Thura ëndrra vajzërore pranë një manastiri Putrat e mia Doja që të më dërgonin në shtigje të paprekur Por ah, Mbeta vetëm si një lule në një vazo trëndafili. Doja të mbetesha pa...
Nënë Tereza nuk ishte një njeri i jashtëzakonshëm, ishte puna dhe vepra që ajo lartësoi me pasion dhe përkushtim, durim dhe devocion, që e ka ngritur emrin dhe vlerësimin për të në atë qiell mirënjohjeje, të cilit i blatojmë...
Për të njohur mirësinë njeriu thirri në ndihmë mençurinë. Është e vërtetë se mirësia në kombe të ndryshëm, në kohëra të ndryshme ka patur e ka pasaportën e vet, por në të gjithë kohërat janë disa kute (masa) që...