Ballina Biznese

Biznese

Kompania “Makalb Kompani”, gjendet në afërsi të fshatit Grupçin. Ofron të gjitha shërbimet për të cilat konsumatorë e bashkëpunëtorë, janë të interesuar dhe kanë nevojë. Si objektiv kryesor kompania ka pasur sigurimin e vlerave përmes ndryshimeve duke shfrytëzuar dhe...
Mimoza (Halili) Thaqi e lindur më datë 2 Tetor 1972 në fshatin Poroj të Tetovës, Republika e Maqedonisë. Që nga fëmijëria e saj Mimoza ishte një person pozitiv që refuzonte të njihte vetveten si viktimë e rrethanave shoqërore të...
NeoCharger e nisi aktivitetin tregtar në muajin dhjetor 2016, pasi u vlerësua dhe u mbështet financiarisht në programin e punësimit të UNDP, e cila shërbeu gjatë fazës 6 mujore të zhvillimit të produktit. NeoCharger është konceptuar si një pajisje tavoline...