Ballina Evente & Njoftime

Evente & Njoftime

Ekspozita e Artit Figurativ  "PranverArt 10" hapet sot në orën 18:00 Muzeu Historik Kombëtar 15 - 24 prill Orari  09: 00 -13:00 dhe 17:00 - 20:00 Suksese të gjithë Artistëve pjesëmarrës dhe bordit të organizatorëve ! Jeni të mirëpritur !
Ditën e dielë Profesor Sazani Guri kishte takim e radhës me personalitete, studiues dhe dashamirës të fushave të ndryshme të interesuar rreth “Kuvendit Ndërkombëtar” në qytetin e Beratit dhe Fierit. Në takim profesorit ju prezantoi programi dhe informoi të pranishmit...
Më 5 korrik 2019 bashkë-krijojmë të ardhmen e Prizrenit - Forumi i Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit.Ju ftojmë të na bashkoheni në hapjen zyrtare të forumit, që fillon nga ora 19:00 (regjistrimi). 
Në Teatrin Kombëtar komedia misterioze me nota muzikore “8 FEMRA”, në datat 27, 28, 29, 30 Shtator & 1 Tetor ora 19:00, nën interpretimin e aktoreve : YLLKA MUJO, OLTA DAKU, ZAMIRA KITA, RAJMONDA BULKU, MERITA ÇOÇOLI, KLODIANA KECO, PAOLA...
Bashkia Gjirokastër vlerëson me titullin "Qytetar Nderi" (pas vdekjes) etnomuzikologun gjirokastrit "Mjeshtrin e Madh" Haxhi H. Dalipi, gjurmuesin e shkëlqyer të foklorit. Promovimi i librit të tij “Duke përjetuar këngën labe” në shtëpinë e shkrimtarit Ismail Kadare mblodhi bashkë...
Hapen aplikimet për “Smile Albania” 2019 gjatë gjithë sezonit turistik në të gjitha pikat hyrëse dhe zonat turistike. Pas suksesit të vitit të kaluar sërish do të angazhohen 500 të rinj për të promovuar turizmin shqiptar nëpërmjet buzëqeshjes së...
Fondacioni i sapoformuar "Akademia Alternative Shkencore - Rrënjët Tona", ju fton datë 26.06.2019, ora 19:00, te Kinema Agimi të ndiqni dokumentarin mbi Kuvendin e mbajtur një muaj më parë për Albanologjinë. Ky dokumentar ështe përgatitur me profesionalizëm nga regjizorja...