OJF

SOLIDEST - Association Internationale de Solidarité pour le Développement des Pays de l’Est - International Association of Solidarity for the Development of Eastern Countries - Shoqatë Ndërkombëtare Solidariteti për Zhvillimin e Vendeve të Lindjes Shoqata SOLIDEST, Shoqatë Ndërkombëtare Solidariteti për Zhvillimin...
“Jubileu i Skënderbeut në 110-vjetorin e themelimit të Klubit patriotik "Bashkimi Dibran”, ishte tema e Konferencës Shkencore që u organizua nga Shoqata “Bashkësia Dibrane” dhe Akademia e Shkencave të RSH, në një nga sallat e Hotel “Tirana” International. E...