Ballina BLOG

BLOG

Gruaja është e bukur, e dhEmbshur, e fortë, e ëmbël, Shumë më tepër sesa fjalët shprehin Sot është dita saj, ashtu si çdo ditë tjetër e vitit. Gëzuar Ditën e Gruas!
Çdo komb ka një "Hero Kombëtar". Por rrallë i ndodh një vendi kaq të vogël si Shqipëria të ketë për të tillë, një figurë si Gjergj Kastriot Skënderbeun. Jo thjesht se për 25 vjet ai e ktheu Shqipërinë në...
Çdo popull e mbart mbi qerren e historisë tij atë që mund ta quajmë karta e identitetetit. Në të janë shprehur qartë vlerat dhe tradita, pjesë e së cilës janë ushqimi dhe teknikat e përgatitjes së tij. Është e...