Ballina BLOG Faqe 3

BLOG

Të gjithë bashkë ke fusha punës Për t'pa stërvitjen e çunve të Tironës Zbath bregut t'Lanës onësh rrugës "Humët gjith ditën o cunat e nonës". Të djelën garrumllas në stadium Vetëm me ka nji cop buk me vete Nën këmishë, në gji ka nji pullum Nonc...
Gjimnazi Rrëshen është përfshirë në një nismë për të ndihmuar me gjëra të vogla por me dashuri të madhe fëmijët e sëmurë me kancer në Pavionin e Fëmijëve, Spitali Onkologjik në Tiranë.  Eshtë më i pasur ai që jep sesa...
Datë 17 tetor 2019 organizata ALVA – Albanian Values – Vlerat Shqiptare pjesë e komunitetit global World Values Day në “Ditën Botërore të Vlerave Shqipëri – World Values Day Albania” vlerëson  Eglent Bici themeluesin e CEO “Mei Realty” &...
“WELLCOME ALBANIA – MIRË SE ERDHE SHQIPËRI” – ishin fjalët e para mikpritëse të takimit me liderin botëror, themeluesin e “Barrett Values Centre”, z. Richard Barrett, cili i ka studiuar vlerat shkencërisht. Studime të cilat na kanë mundësuar të...
Shefqet H. Hoxha njihet për punën e tij si kompozitor por edhe si poet i vyer. Vepra të krijuara përgjatë jetës së tij i ka përmbledhur në një libër që e titulloi "Tingujt e zemrës sime". Vepra e Hoxhës...
Të nderuar/a Mikesha dhe Miq të organizatave të shoqërisë civile! Përgëzime për punën tuaj në shërbim të komunitetit dhe shoqërisë shqiptare ndër vite. Sikurse një pjesë prej jush jeni në dijeni tashmë është i hapur votimi online për 4 vendet...
Këngëtarja dhe instrumentistja e shquar tropojane, Fatime Sokoli, për brezin e sotëm më shumë se një cak kujtese, asgjë tjetër mund të mos i interesojë nga ky fakt. Por Fatime Sokoli nuk ishte vetëm një nga këngëtaret më të shquara,...
Majlinda Kelmendi fiton medaljen e artë në Izrael Medalja e parë për vitin 2019700 pikë Olimpike për Tokyo 2020Katër fitore me IpponFinalja u fitua për 36 sekonda https://youtu.be/So_ASJfTxcM Majlinda Kelmendi e ka nisur në mënyrën më...